Wij zijn Kitty en Ubavka

Wij zijn Kitty Beekmans en Ubavka Jovanoska. Twee creators en inspirators op het vlak van bewustwording.


 

 

 

 

 

 

Kitty,

Als grafisch vormgeefster heb ik vele jaren mooie dingen mogen maken en mensen mogen meenemen in mijn onbegrensde mogelijkheden als creator.
Vanuit mijn moederrol en mijn passie voor creativiteit ben ik me gaan verdiepen in de mooie wereld die ‘kind zijn´ heet. Hiervoor heb ik diverse creatieve opleidingen gevolgd die mij als mens verrijkt en verdiept hebben. Nu breng ik dit in alle toewijding samen met Ubavka over aan de kinderen van deze tijd die het nodig hebben.

 

Mijn ervaring is dat creativiteit het innerlijke bewustzijn van het kind naar boven haalt om er via een scheppende vorm zichtbaarheid aan te geven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ubavka,

Vanuit mijn passie om de wereld mooier te maken beweeg ik vele kanten op.

Ik ben fysiotherapeute voor de psychosomatiek en beweginsdocente in het speciaal onderwijs.

Vanuit mijn opleidingen als bewegingsdocente en fysiotherapeute help ik de mens om in zijn lichamelijk kunnen te komen, dit te behouden en te versterken.

Vanuit mijn spirituele groei en persoonlijke gaves heb ik mijn talenten verder ontwikkeld om de mens aan de binnenkant te horen, te zien en aan te raken.

 

De combinatie van opleiding en mijn kwaliteiten geven de mens die bij mij komt grond, kracht en flow die de binnenkant voedt en de buitenkant laat stralen.